Over ons

Over ons


Lingerie Imago is hét adres voor al wie op zoek is naar luxueuze lingerie van hoogwaardige kwaliteit in Geel en omgeving. Op slechts een tiental kilometer van Mol, Kasterlee en Herentals is onze winkel goed bereikbaar vanuit de provincie Antwerpen en Limburg. Met meer dan 28 jaar ervaring kan u er bij ons van op aan dat we u met deskundig en vriendelijk advies bijstaan in uw zoektocht naar de perfect passende lingerie. In ons assortiment vindt u bovendien ook chique, comfortabele en hippe nachtkleding, zowel voor dames als voor heren, alsook ondergoed voor heren. Ontdek zeker ook onze ruime collectie badmode waarin ook dames met een grote cupmaat hun gading zullen vinden.


Enkele van onze merken:

Love Stories - Prima Donna - Marie Jo - SimonePérèle  - Tommy Hilfiger   - Lise Charmel - Sloggi - Empreinte - Triumph - Mc Alson - Chantelle en vele anderen


Dit alles kan u in alle rust passen en uitproberen in ruime en luxueuze paskamers, zodat u ook uw partner deelgenoot kan maken van uw winkelervaring. Lingerie Imago biedt net dat tikkeltje meer en is net een tikkeltje anders, en dat maakt het verschil.


Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze luxueuze lingeriezaak in Geel!


Lingerie Imago, verwen of laat je verwennen met passie vóór passie!

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x